כיום, ניתן לומר ללא חשש כי הפרסום בפייסבוק הינו אחד מערוצי הפרסום האפקטיביים והאיכותיים בישראל ובעולם. עם למעלה מ-4 מיליון משתמשים בישראל, מתוכם למעלה מ-2.5 מיליון המבקרים בפייסבוק מדי יום, קשה להצביע על סיבה טובה מדוע לא לשלב אותו במסגרת פריסות המדיה של מרבית המפרסמים בישראל. לצד הגידול בכמות ובתקציבי הקמפיינים, מערכת הפרסום של פייסבוק השתכללה מאוד בשנה האחרונה, ומציעה עתה למפרסמים מגוון אפשרויות רחב מתמיד. פוסט זה אמור לעזור לאלו שכבר שמכירים היטב את מערכת הפרסום של פייסבוק ואת ה-Power Editor, ולסייע להם להגדיר מסעות פרסום תוך הקפדה שלא להשמיט פעולות חיוניות בעת הקמת, ניהול וניתוח הקמפיינים. כיצד תוכלו להפיק תועלת מירבית מפוסט הזה? כאשר אתם מקימים/מנהלים קמפיין בפייסבוק, החזיקו את הצ'קליסט (Check List) הזה לצדכם ועברו על כל הסעיפים לוודא שלא שכחתם פרט החיוני למהלך תקין של הקמפיין. האם הרשימה הזו מכסה את כל אפשרויות הפרסום בפייסבוק? לא, אך היא בהחלט מתאימה ל-99% מהקמפיינים הנפוצים.
תוכן עניינים
- לפני הקמפיין – מה בדיוק אנחנו רוצים להשיג?
- הקמפיין (Campaigns)
- קבוצות המודעות (Ad Sets)
- המודעות (Creative)
- מודעות צד ימין
- מודעות לייק לעמודים
- מודעות פוסט
- Unpunished Post
- Mobile App Install Ad
- המיקומים
- הטירגוט (Audience)
- התמחור והאופטימיזציה (Optimization & Pricing)
- שנייה לפני שאנחנו באוויר
- ניתוח דו"חות הפרסום של פייסבוק
- ניהול קמפיינים שוטף
- להתעדכן כל הזמן
לפני הקמפיין – מה בדיוק אנחנו רוצים להשיג?
כאשר אנו מתחילים קמפיין בפייסבוק, עלינו להגדיר יעדים ברורים ומדידים עבורו כדי שנוכל לסמן לעצמנו במה להתרכז. מהם, אם כן, היעדים העיקריים שאותם נוכל להשיג דרך הפרסום בפייסבוק?
1. כמות ההקלקות הגבוהה ביותר לאתר/עמוד נחיתה/אפליקציה – מקסימום הקלקות רלוונטיות בתקציב נתון.
2. כמות המרות באתר שלנו – מקסימום פעולות שהגולש מבצע באתר (ליד/רכישה/הגעה לעמוד אסטרטגי) בתקציב נתון (עוד בנושא זה במדריך שכתב עידו סלע על חישוב עלויות הבאת הלקוחות)
3. כמות לייקים לעמוד – דהיינו, כמה אוהדים חדשים התווספו לעמוד הפייסבוק שלנו.
4. הגדלת אינטרקציה לתוכן – הגדלת השיחה סביב התכנים מתוך עמוד הפייסבוק שלנו/צפייה בתמונות/צפייה בסרטונים.
5. התקנות של אפליקציות (מובייל או דסקטופ)
6. חשיפה לתוכן שלנו – אחת המטרות ה"נשכחות" בפרסום דיגיטלי היא פשוט לייצר חשיפה איכותית בקרב קהל היעד שלנו. מחקר מרתק בנושא השפעת הפרסום בפייסבוק במוצרי צריכה, מצא שלא היה קשר בין כמות ההקלקות על התוכן לבין הקנייה בפועל אבל כן נמצא קשר הדוק בין גולשים שנחשפו למודעה ב-Newsfeed שלהם, לבין גולשים שרכשו בפועל. חשוב לציין כי מאוד קשה למדוד סעיף זה בפועל אך ניתן ליישם אותו או בהיקפים גדולים מאוד (כמו פרסום ב"פריים טיים" בטלוויזיה למשל) או בהיקפים קטנים ומדוייקים כמו פרסום לקהלים שהיו באתר, על פי רשימות וכו'. כאשר מתחילים קמפיין חדש בפייסבוק, מומלץ מאוד להגדיר יעד עיקרי אחד אשר אותו אנו רוצים להשיג. כאשר אנו מנסים להשיג מספר יעדים שונים יחד, בחלק גדול מן המקרים לא נשיג אף אחד מהם.
הקמפיין (Campaigns)
7. מטרת הקמפיין – האם לקמפיין יש מטרה אחת ברורה ויחידה? (במידה שיש מספר מטרות עסקיות חשוב מאוד להגדיר מספר קמפיינים נפרדים שכל אחד מהם יתמקד במטרה עסקית אחרת)
8. יעדי הקמפיין – האם הוגדרו יעדים ברורים ומדידים לקמפיין?
9. האם כל הפעילות בקמפיין מתייחסת לאותה מטרה עסקית? לדוגמה – קמפיין "נעליים" לעומת קמפיין "מבצע קיץ".
10. מסר – האם יש לכם מסר ברור אותו אתם רוצים להעביר לקהל היעד שלכם?
11. האם נתתם לקמפיין שם שיהיה לכם ברור בדיוק מה הוא מכיל? דוגמה לשם טוב תהיה "Shirts Sale – Jun 14" לקמפיין מכר של חולצות כאשר אנו מודדים את התוצאות בעמודת ה-Conversions. מומלץ להוסיף את החודש והשנה בשם הקמפיין לצרכי מעקב.
קבוצות המודעות (Ad Sets)
12. האם התקציב לקמפיין ברור וידוע?
13. האם הוגדרו התאריכים? גם לקמפיין "ללא הגבלת זמן" כדאי להגדיר תאריך ירידה למקרה שנשכח/נהיה חולים/מילואים וכו'. רצוי לתת תזכורת ביומן להחזיר אותו לאחר שבדקנו שהוא עובד טוב.
14. האם דאגתם שבכל קבוצת מודעות תהיה הפרדה ברורה בין סוגים שונים של קהלים, כיווני מסרים שונים או סוגי תמחור שונים? (לדוגמה – אם יש לנו קהל "שלנו", כלומר אוהדים של העמוד או משתמשים שהיו באתר, נרצה להפריד אותו מהקהלים הכללים או LookALike של הקהלים שלנו)
15. האם לכל קבוצת מודעות (Ad Set) יש שם שיבדיל אותה מן האחרות? לדוגמה, בקמפיין בו ההבדל בין קבוצות המודעות יהיה ברמת הקריאייטיב, נוכל להשתמש ב-Tizer Creative וב-Informative Creative, וכאשר ההבדל בין הקבוצות יהיה בקהל נוכל להשתמש ב-Custom Audience, Lookalike וכן ב-Friend of Fans.
16. האם בחרתם את סוגי המודעות המתאימים ביותר למטרות העסקיות שלכם והתאמתם אותם למטרות הקמפיין?
17. האם בדקתם סוגי מודעות שונים תחת קבוצות מודעות (Ad Sets) שונות?
18. האם דאגתם לא לשלב יותר מ- 6 מודעות בקמפיין בו זמנית? כאשר משלבים מספר רב של מודעות, ישנם מקרים רבים בהם פייסבוק בוחרת מודעה אחת והיא מקבלת את מרבית החשיפות כאשר היא לא בהכרח הטובה ביותר.
19. כדאי תמיד לבדוק את הגדלים וההנחיות האופטימליים למודעות. פייסבוק משנה גדלים אלו בתדירות גבוהה יחסית ויש להישאר מעודכנים בתחום זה.
20. האם ישנה המשכיות בין המודעה לבין עמוד הנחיתה? זכרו תמיד את היעדים העסקיים שלכם וצרו רצף ברור עבור הגולש, שיימשך מרגע שהוא ראה את המודעה שלכם ועד לרגע שהוא השלים את הפעולה שרציתם שהוא יבצע.
המודעות (Creative)
מודעות צד ימין
21. האם השתמשתם בכותרת מושכת?
22. האם השתמשתם בתמונה אטרקטיבית?
23. האם הטקסט מסביר לגולש לאן הוא יגיע לאחר הלחיצה?
24. האם הטקסט כולל הנעה לפעולה?
25. האם בדקתם שהתמונה היא ברזולוציה העדכנית ביותר? להלן מצגת עם הגדלים המעודכנים:
27. האם הקישור שלכם מקודד לגוגל אנליטיקס כדי שתדעו את התוצאות שלו באתר שלכם?
מודעות לייק לעמודים
28. האם הסברתם לגולשים מה תהיה התועלת שלהם מלחיצה על העמוד?
29. האם דאגתם לחבר את פעילות הלייקים למטרות העסקיות? לפעילות תדמיתית כדאי מאוד להשתמש בניוזפיד בלבד לעומת פעילות שמטרתה לייקים בלבד שבה כדאי להשתמש גם במודעות הצד.
30. האם דאגתם לייצר תמונה שונה למודעות צד ימין ותמונה שונה לניוזפיד?
31. האם הטקסט כולל הנעה לפעולה? כדאי מאוד לשלב את ההנעה לפעולה בסוף הטקסט ולא בתחילתו.
32. האם בדקתם שהתמונה היא ברזולוציה העדכנית ביותר? יהיה כאן לינק לקובץ המעודכן עם גדלי המודעות
33. האם השתמשתם ב 3 מסרים שונים עם 2 תמונות שונות בכל מסר?
מודעות פוסט
34. האם הטקסט בכותרת של הפוסט מושך את המשתמש לקרוא את הפוסט?
35. האם הטקסט בכותרת כולל קריאה ברורה לפעולה?
36. האם התמונה מושכת את העין? 37. האם הלוגו של העמוד ברור למשתמש גם כאשר רואים אותו בניוזפיד (ולא, לדוגמה,ערבוב של טקסט שניתן לראות רק כאשר נכנסים לתוך העמוד של המפרסם)?
38. האם השתמשתם בגדלים המומלצים על ידי פייסבוק לפוסטים? [גם כאן יהיה את הלינק]
39. האם התמונה עומדת בחוק ה-20% של פייסבוק? (לינק לבדיקה של פייסבוק https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay).
40. האם הגדרתם כותרת אינפורמטיבית על הלינק כדי לוודא שהמשתמש ידע על מה הוא לוחץ?
41. האם השתמשתם בווידאו של פייסבוק? במקרה של שימוש בפוסט מבוסס וידאו, העלאת הסרטון לפייסבוק תניב לרוב תוצאות טובות יותר מכיוון שהמודעה גדולה יותר למשתמש והסיכוי לייצר עליה אינטראקציה גבוה יותר, מה שמוביל לעלות זולה יותר לצפייה בסרטון.
42. האם השתמשתם בתיאור המודעה כדי להוסיף למשתמש פרטים ולמנוע לחיצות לא רצויות?
43. האם בדקתם איך המודעה נראית בכל המיקומים השונים ובדקתם שהטקסט לא נחתך באופן בעייתי?
44. האם השתמשתם בתמונה בפורמט
PNG? 45. האם הכנתם לפחות 3 קריאייטיבים שונים?
46. האם כאשר אתם בודקים מספר קריאייטיבים שונים אתם משתמשים ב-Unpublished posts?
47. האם לכל קבוצת מודעות יש קידוד נפרד לגוגל אנליטיקס שהוספנו ב-URL TAGS? זכרו שהפוסט תמיד מכיל את הקידוד ה"אורגני" שלו ועלינו לשנות אותו במסגרת המודעות. הסיבה העיקרית לכך היא כדי שנוכל לדעת את המידע על הגולש כאשר הוא באתר שלנו. סיבה נוספת היא על-מנת לבודד את הפעילות האורגנית שהייתה מן הפוסט (לייקים/שיתופים/תפוצה בעמוד וכו').
48. האם הוספתם גרסאות עם קריאה לפעולה בתוך הפוסט (Learn More / Sign Up וכו')?
49. האם עמוד הנחיתה שלכם מותאם גם לדסקטופ וגם למובייל? בפייסבוק תמיד עדיף להשתמש בלינק רספונסיבי או בלינק שמתאים את עמוד הנחיתה לפלטפורמה באופן אוטומטי. זאת מכיוון שאנו יכולים לקבל תפוצה אורגנית למודעות שלנו דרך שיתופים/לייקים וכו' ואין לנו שליטה איפה המשתמשים יראו אותה.
Unpunished Post
50. מתי כדאי להשתמש ב-Unpublished post? כאשר אנו רוצים להציע הצעה למי שלא אוהבים את העמוד ולא רוצים שהחברים בעמוד הפייסבוק יראו אותה.
51. כאשר אנו רוצים להריץ מספר קריאייטיבים שונים (כדוגמת מסר לנשים ולגברים).
52. כאשר אנו רוצים לבחון מספר קריאייטיבים על-מנת למצוא את המסר האפקטיבי ביותר.
53. כאשר אנו מפחדים מתגובות "נאצה" ורוצים פוסט שלא יישאר בעמוד לאורך זמן. חשוב לשם לב שלמרות שהנושא מאוד לא מומלץ, הרבה יותר קל למחוק תגובות "קשות" בפוסט אשר לא מפורסם בעמוד מאשר בפוסט אשר הגולש יכול לחזור אליו בקלות ו"לגלות" שמחקו לו את הביקורת על התוכן. מתי לא כדאי להשתמש ב-Unpublished post?
54. כאשר אנו רוצים לקדם את השיחה בעמוד שלנו.
55. כאשר אנו רוצים לייצר אפקט ויראלי על התוכן שלנו – פוסטים שלא פורסמו לא יופיעו אצל גולשים אחרים באופן אורגני.
56. בכל מקרה שלא עונה על אחד מן המקרים שצוינו ברשימה למעלה. תמיד מומלץ שברירת המחדל תהיה תכנים אשר כן פורסמו בעמוד.
Mobile App Install Ad
57. האם התקנתם את ה SDK של פייסבוק בתוך האפליקציה שלכם ורשמתם אותה בפייסבוק (במקרה של שימוש ב-Mobile app install ad)?
58. האם הטקסט במודעה מושך מצד אחד אך מבהיר למשתמש מה הוא הולך להוריד? אם נכתוב טקסט מאוד מושך, המשתמש יקליק על המודעה שלנו ולא יבחר להוריד את האפליקציה.
59. האם הוספנו טקסט לקריאה לפעולה? כדאי מאוד להוסיף את הקריאה לפעולה בסוף הטקסט ולא בהתחלה – במקום "הורידו עכשיו את האפליקציה שתשמור לכם על הכסף" כדאי לרשום "רוצים לשמור על הכסף שלנו? הורידו עכשיו את האפליקציה".
60. האם התמונה שבה השתמשנו במודעה דומה לאחת התמונות של האפליקציה בחנות האפליקציות? זה יגרום למשתמש תחושה של המשכיות בין המודעה עליה הוא לחץ לבין האפשרות להתקין את האפליקציה.
61. האם השתמשנו בתמונה שכוללת את המכשיר בו המשתמש עושה שימוש (תמונה במסגרת של iPhone/Galaxy/iPad על-פי הטירגוט המתאים)?
המיקומים
62. האם בחרתם את פיקסל מעקב ההמרות הנכון? האם בדקתם שהוא תקין וקיבלתם עליו Active (במקרים של אופטימיזציה להמרות) או שהשתמשתם בתוסף של פייסבוק לבדוק את תקינות הפיקסל (קישור להורדת התוסף)?
63. האם התאמתם את המיקומים לצרכים העסקיים שלכם? (קמפיינים שרוצים לייצר מודעות כדאי להעלות בניוזפיד בלבד למשל)
64. האם הפרדתם בין המיקומים השונים ברמת ה-Ad Set? כדאי תמיד להפריד בין מודעות הצד לבין הניוזפיד כאשר בחלק מן המקרים כדאי גם להפריד בין הדסקטופ לבין המובייל.
הטירגוט (Audience)
65. האם השתמשתם ב- Custom Audience? (אם אתם יכולים – תשתמשו. זה עובד הכי טוב בפייסבוק)
66. האם ב-Custom Audience אשר מבוסס על נתונים של הלקוח ניסיתם להשתמש גם במייל וגם בטלפון הנייד? שילוב של שניהם מגביר לרוב את אחוז ההתאמה בין הרשימות לבין מאגרי המידע של פייסבוק.
67. האם ב-Custom Audience for websites הגבלתם את הזמן שעבר מרגע שהגולש הגיע אליכם? לא תמיד צריך לנצל את כל ה-180 ימים שמערכת הפרסום של פייסבוק מאפשרת.
68. האם עשיתם Exclude ללקוחות שכבר קיבלו את ההצעה שלכם ואתם לא רוצים שהם יראו אותה שוב?
69. האם עשיתם Exclude לערים בהם קהל היעד שלכם לא נמצא? בישראל יש בעיה עם רישום אזורי המגורים כך שאם יש לנו קמפיין גדול ונרצה לפרסם לאזור המרכז אנו נפספס משתמשים רבים אשר רשמו את שם העיר שלהם בצורה בה פייסבוק לא מזהה אותה. כדאי מאוד לעשות Exclude לערים הגדולות בהם המשתמשים שלכם לא יהיו בוודאות גבוהה מאוד.
70. אם בדקתם שאתם לא משלבים יותר מידי סוגי טירגוט שונים ומגיעים לקהל יעד פוטנציאלי קטן מאוד? חשוב לשם לב ששילוב של מספר סוגי טירגוט יותר חיתוך של "וגם" (AND) כך שאנו מקטינים את קהל היעד שלנו. אם נרצה להריץ מספר סוגי טירגוטים שונים (למשל קטגוריות או תחומי עניין) כדאי להפריד אותם ל-Ad Sets שונים.
71. האם בדקתכם שהתאמתם את קהל היעד והמסר בצורה האופטימלית?
72. האם הכנתם קבוצת מודעות נפרדת לחברים של האוהדים (Friends of fans)?
73. האם השתמשתם בקריאייטיב נפרד לנשים ולגברים?
74. האם הפרדתם תחומי עניין שונים ל-Ad Sets נפרדים?
75. האם יש לכם טירגוט נפרד לכל מדינה?
76. האם שמרתם את הטירגוט שלכם למקרה שתרצו להשתמש בו שוב?
77. האם הכנתם Ad Set נפרד לאנדרואיד ול-iOS? (רלוונטי בעיקר למודעות התקנת אפליקציה אך גם למי שמריץ קמפיינים במובייל)
התמחור והאופטימיזציה (Optimization & Pricing)
78. האם הגדרתם את פיקסל המעקב להמרות גם במסך זה (במקרים של אופטימיזציה להמרות)?
79. האם דאגתם שה-Ad Set יכלול סוג תמחור אחד בלבד?
80. האם הגדרתם את העלות המקסימלית לפעולה שאתם מוכנים לשלם? לפעמים בקמפיינים של המרות נהיה מוכנים לשלם סכום גדול לקנייה או לליד כאשר ברירת המחדל היא 30 ₪ או 30$ תלוי בהגדרת החשבון. בקמפיינים של oCPM המערכת תפסיק להגיש מודעות אם עלות ההמרה שלנו היא 200 ₪ לדוגמה כי היא תחשוב שהיא מבזבזת לנו תקציב.
שנייה לפני שאנחנו באוויר
81. האם העליתם את הקמפיין (לחיצה על Upload Changes) ?
82. האם בדקתם שההעלאה הסתיימה בהצלחה וללא שגיאות?
83. האם בדקתם ב-Ads Manager שהקמפיין מוגדר נכון וכל המודעות עלו?
84. האם בדקתם שגם הקמפיינים, גם קבוצות המודעות וגם כל המודעות הרלוונטיות נמצאים במצב פעיל?
85. האם בדקתם שכל המודעות שלכם אושרו ואין איתן בעיות?
ניתוח דו"חות הפרסום של פייסבוק
86. האם אתם בודקים קודם כל את התוצאות החשובות לכם ברמה העסקית? כאשר מנתחים את הדו"חות כדאי מאוד להתייחס קודם כל למימוש היעדים העסקיים של הקמפיין.
87. האם בדקתם את התוצאות של הקמפיין על-פי הקריאייטיב?
88. האם בדקתם את התוצאות של הקמפיין על-פי מיקומים?
89. האם בדקתם את התוצאות של הקמפיין על-פי קבוצות גיל?
90. האם הגדרתם את ההמרות בפייסבוק על-פי הצרכים שלכם? שימו לב שניתן לשנות את ההגדרות של ההמרות (Conversions) תחת אפשרות ה-Attribution Window Settings כך שנקבל רק מידע על המרות לאחר הקלקה ולא בהכרח לקבל מידע על המרות לאחר צפייה במודעה.
91. האם אתם שומרים את הדו"חות בהם אתם עושים שימוש באופן קבוע?
ניהול קמפיינים שוטף
92. תקציב – כדאי מאוד להגדיר תקציב ברור לכלל הפעילות ברמה החודשית כדי לדעת איך לחלק אותו בין הקמפיינים השונים ומול היעדים העסקיים.
93. האם אתם בודקים את הניצול היומי ביום הקודם (Yesterday) כדי לראות אם המערכת ממצה את התקציב שלה? אם אינה ממצה אותו כדאי לבדוק האם כדאי להרחיב את קהל היעד/להחליף קריאייטיב.
94. האם אתם בודקים את התוצאות של הקמפיינים ב-Google Analytics?
95. האם אתם בודקים את ההשפעה של הקמפיינים על מכירות לאורך זמן דרך דו"חות של Attribution Model? דו"חות אלו מספקים למשתמש את האפשרות לבדוק את התוצאות העסקיות באתר לא רק על-פי ההקלקה האחרונה אלא גם על-פי ההקלקה הראשונה או על-פי ה"חשיבות" של הקליק מפייסבוק בתהליך המכירה.
96. האם אתם לומדים מי הקהלים שמגיבים לכם בצורה הטובה ביותר ומשתמשים בהם לקמפיינים הבאים?
97. האם נתתם לקמפיין לרוץ לפחות 48 שעות לפני שאתם מקבלים החלטות לגבי התוצאות שלו? (רלוונטי בעיקר ל-oCPM).
98. האם אתם בודקים מתי מתחילה הירידה בתוצאות ומחליפים קריאייטיב בהתאם? כאשר אנו מפרסמים בגוגל/באתרים אחרים אנו בד"כ מגיעים כל פעם לקהל חדש אשר נחשף לפרסומת שלנו. התנהגות הגולשים בפייסבוק, אשר גורמת לגולשים לחזור לאתר באופן קבוע מייצרת מצב שבו הגולשים בעלי הסבירות הגבוהה ביותר ללחוץ על המודעה כבר נחשפו למודעה שלנו ובחרו לא ללחוץ עליה. מצב זה גורם לכך שבכל יום בו "סיימנו" לחשוף את הקמפיין שלנו לגולשים עם הסבירות הגבוהה ביותר ללחיצה, המערכת מתרחבת לגולשים אשר הסיכוי שלהם ללחוץ על המודעה נמוך יותר, מה שמוביל לאחוזי הקלקה נמוכים יותר ומחיר לקליק גבוה יותר.
99. האם אתם עושים A/B TESTING ברמת קבוצת המודעות (Ad Sets)? חשוב מאוד לבדוק את המודעות שלכם אחת מול השנייה ולא רק בתוך הקמפיין מכיוון שפייסבוק מתעדף תמיד את המודעות הטובות ביותר בהתחלה ולא לאורך כל תקופת הבדיקה.
100. האם אתם יוצרים Custom Audience באתר שלכם על-סמך הקמפיינים בפייסבוק ומשתמשים בהם לקמפיינים הבאים?
101. האם אתם דואגים לעבור על ההתרעות בעמוד, לבדוק את התגובות על הפוסטים ולהתייחס אליהן?
102. האם אתם דואגים לא להגזים עם אותו מסר לאותו הקהל? זכרו שבעבודה מול קהלים קטנים יחסית יש לרענן את הקריאייטיב בתדירות גבוהה יותר מאשר בקמפיינים עם פנייה לקהל רחב.
להתעדכן כל הזמן
פייסבוק משלבת שינויים רבים בממשק הפרסום שלה. קצב השינוי הוא מהיר וחשוב מאוד להתעדכן כל הזמן באפשרויות החדשות שמשתנות באופן קבוע. מספר מקורות אשר אני ממליץ עליהם בחום:
- Amit Lavi – Social Media Observer – The Group – קבוצת הפייסבוק הגדולה ביותר בישראל בתחום הסושיאל.
- הבלוג של אור פיליאקוב (עברית): בלוג עם עדכונים חמים שמומלץ לעקוב אחריו.
- הבלוג של יאן (עברית): עוד בלוג שמכיל מידע רב ועדכונים בתחום הפרסום בפייסבוק.
- FBPPC (אנגלית) – בלוג בנושא פרסום בפייסבוק.
- PPC Hero (אנגלית): קטגוריית הפרסום בפייסבוק בבלוג המוביל בנושא PPC.
בנימה אישית לסיום, אני מאמין שידע הוא מצרך שיש לשתף אותו. השתדלתי לעשות את המירב כדי לשלב בין Actions Items בפועל לבין הדרך שבה אני רואה באופן אישי את הקמפיינים בפייסבוק.
יש לכם הערות על הצ'ק ליסט? יש כאן תיבה למטה. מבטיח לקרוא את כל מה שתכתבו.
אהבתם את המסמך? מאוד אשמח אם תוכלו לעשות לו +1, Like, Share, Tweet או לקשר אליו. לא צריך להגביל את עצמכם בפעולה אחת בלבד כמובן
הפוסט פרסום בפייסבוק למתקדמים: צ'קליסט עם 102 שאלות קריטיות שחייבים לשאול הופיע ראשון בבלוג